Vasadag

Igår hade både jag och mamma ledig dag, så vi passade på att sticka iväg till Vasa för att inhandla behövligheter till Australien. Troligtvis hinner jag inte shoppa mer före resan. Kände dock efter igår att jag har allt jag behöver nu. Köpte bland annat Australisk adapter, större ryggsäck och skor för kanonbra pris på barnavdelningen, haha! Kap!
Efteråt släppte mamma av mig hos Lärare Lotta. Musiklinjen blev återbjuden (?) på kaffe och mys. Så vi hängde några där tills ganska sent, spelade musik och åt gott! Jätte trevligt!
Ja, sen såg vi denna fantastiska man i Rewell center, av alla ställen. Tuffing!
1 kommentar

Det mesta klappat och klart

Så, biljetten är bokad för ett tag sedan och nu är även visumet fixat. Det viktigaste som jag behöver för att ens slippa in i landet är iallafall klart nu, skönt! Jag är i princip redo för att dra iväg då vill säga! ;) 
Idag är det exakt en månad kvar tills avfärd från Helsingfors. Spännande tider! Förstår fortfarande inte att jag skall göra detta, känns totalt overkligt. Men innerst inne någon stans är det nog någon liten fjärill som flyger på och försöker påminna mig om att det närmar sig och att jag borde vara mer nervös än vad jag är. Vad som är mest oklart just nu är hur jag ska kunna packa för en så lång tid? Jag får ju förstås
köpa saker där, men jag måste ju ha någon sorts grund när jag kommer dit.
USA 2015
 
0 kommentarer

Ledig måndag

Idag har jag varit ledig, helt skönt! Sov ut ordentligt, gjorde mig en dunder breakfast och for sen iväg på tandläkarbesök. Super fint väder ute idag, jag blir så lycklig!! Bra väder inverkar så på mig och mitt psyke.
I helgen firade vi valborg. Jag och mina 4 vänner förfestade i en lägenhet i Vasa och sen drog vi till Ollis där i princip alla de närmaste man kände befann sig. Härligt! Träffade en hel del andra människor också som man inte träffat på jätte länge, vilket alltid är kul! Så en bra kväll var det nog!
Imorgon börjar jag jobba igen men på Engelqvist denna gång. Kul med variation. Har ju varit både på dagis och bageriet nu tidigare i vår. 
 
0 kommentarer