Mornington & St Kilda festival

 Tidigt på lördag morgon blev vi upphämtade av Maggie. Vi skulle åka till Mornington för att hikea. Vi kom dit och valde vandringsrutt, en som skulle ta oss till ett vattenfall. Vi gick och gick och aldrig tänkte att näe vi har nog gått fel nu, för här finns ju inget vattenfall. Men så slutligen kom vi fram till det såkallade "Kings Falls" som i våra öron lät som något stort och häftigt. Tyvärr var hela vattenfallet uttorkat, bara en liten liten fors av vatten fanns det. Så surt haha.. Men hiken var toppen ändå! 
Efter hiken åkte vi till Sorento och Portsea, väldigt fina små byar med fina stränder. Vi åt lunch och sen drog vi för att hänga på stranden en stund. Så perfekt dag. Inte för varmt heller!
På Söndagen var det festival i St Kilda som väntade. Vi åkte dit rätt tidigt och ju senare det blev på dagen desto mer människor kom det. Festivalen var öppen för alla och gratis så vem som helst fick komma och gå. Artisterna var alla aussie och inte super kända men väldigt bra ändå. Väldigt trevlig tillställning och otroligt mycket folk som tog sig ut den dagen även om vädret inte visade sin bästa sida första halvan av dagen.
 
0 kommentarer