Strawberry

Klicka på bilderna för att se dem större.
0 kommentarer

Utlåst

Vakna typ halv 12. Gick upp och åt och såg lappen mamma skrivit på saker jag skulle göra.
.-Hänga upp tvätt och ta ner tvätt.
-Okidoki, om en stund..
Satte mig vid datorn en stund och försökte få spotify på telefonen att fungera, men det gick inte. Mamma ringde och sa att hon beställt en tid till labbet. Efter det gick jag ut med tvätten, så att jag inte skulle låsa ut mig själv så kontrollerade jag att dendär lilla knappen var upp men jag lämna upp dörren på glänt för säkerhetsskull. Gick och tog ner tvätten. Tänkte på vad som skulle hända om jag skulle bli utlåst, stående i pyjamas, ingen nyckel och ingen telefon. Gick in och hämtade tvätten som  skulle hängas upp. Hängde upp den, hörde dörren smällas åter, äh tänkte jag den var ju ändå olåst. Kommer till dörren och NEEJ! Utlåst.
Men som tur va har vi ju en reservnyckel, men jag hatar att gå och hämta den. Men jag fick ju ta och hämta den då iallafall, mot min vilja. Haha, lite skrattretande var det nog.
 
Ska åka på svalgtest till labbet nu. Höres sen! Måste packa sen också så kanske inte blir så mycket blocggande mer denhär veckan nu men vi får se ;) Ska ju till Estland inatt så.

 
 
0 kommentarer

Färger till hösten

Syrran och jag satt och bläddrade genom H&M katalogen som låg på matbordet idag. Konstaterade att det blir inne med Vinrött, mycket vinrött (vilket verkade ganska nais) också andra färger som mörklila ,mörkgrönt beige och ljusrosa/pastellaprikos (va fäen heter det?) Dock såg jag att mintfärgen har dragit sig ur helt totalt nu.
 
Man blir stressad då butikerna börjar komma med ''skolkläder'' . Alltså ja menar att man skall shoppa inför skolan. Och att höstkläderna börjar vistas i butikerna. Uj, vad sommaren gått fort. Jag har typ simmat 2 gånger, inte hunnit sola på en endaste strand. IT SUCKS! Låt er inte tro att jag försöker vara ett mode freak, för det är jag inte, kan ju inte direkt så mycket om det, men det var bara dagens konstaterande ;) Men njo, det är ju kul med mode ändå!
0 kommentarer