Ursäkta mig

Har haft fullt program hela kvällen. Men nu tog jag beslutet att sätta undan fysikboken och slänga in ett blogginlägg istället. Åkte efter skolan med Felicia och Frida till gottigott och åt. Sen åkte vi till myg, och bara chilla typ. Kolla på gamla videor av oss och bilder, haha! Åker till höstdagarna i helgen, så ingen bloggning där alls, förutom om jag orkar fixa något inlägg via telefonen. Kommer bli kul att åka, men denna gång som hjälpledare, förra året som konfirmand.
Och i morgon blir det provläsning för fulla muggar och så ska jag även peta in lite tid med Kevin♥.
Ska ta och läsa några bloggar nu innan jag lägger mig.
Gonatt!
Oldie.
0 kommentarer

Give me

 
Give me
Något jag gärna skulle vilja ha just nu är en varm,stor tjock stickad tröja att mysa runt i, ett par svart sköna jeans, en handväska, rätt så stor också, och ett par ugg australia, för att de är så sjukt söta, ser väldigt sköna ut och de är snygga också! Harmar mig över att jag inte satte dit en stor skön halsduk också, ryser av tanken att inte ha på en halsduk där till hahah, det känns så..kallt?
Så ja, någon som offrar sig och åker och skaffar fram detta åt mig NU? ;) hahah..
 
0 kommentarer

Tjena morsh!

Hur står det till med er mina kära vänner då? 
Här är det bara bara faktiskt. Har drillat ikväll och det gick jätte snabbt denna gång. Det har för övrigt regnat hela dagen och nu är det nån sort av snö och regn blandning. Usch och blä säger vi för det. Jag fyller på måndag, wiieh! Tråkigaste årstiden man kan fylla på, typ? November, jobbigt också att fylla sådär sent på året. Bättre än december iallafall, höhö. Har övat på mopedkörkortet också ikväll, jag fattar typ nada dehär med trafiken hahah. Vänster hit och höger dit och sväng här och väj där, jobbigt. Kommer nog inte ta testet på första försöket tror jag bestämt. Men övning gör färdighet, så jaa jag borde väl ta och öva ännu mera eftersom jag känner mig sådär osäker. Puss hej på er!
En gammal bild från sommaren 2011.
0 kommentarer