Juni - December

I juni jobbade jag mest. Försökte spendera ledig tid ute i naturen och med vänner. Kusinerna från Norge var också på besök i juni-juli.


I juli var det den årliga Tomatkarnevalen i Närpes som oftast är en toppenhelg, även detta år. Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjort denna månad, har inte mycket bilder iallafall. Detta är varför jag älskar att fotografera och dokumentera, för att sedan kunna minnas.


I augusti hade jag besök av min Aussie kompis. Vi roadtrippade längs västkusten och njöt av vacker natur. Felicia kom hem denna månad och vi hade girlsnight med utgång, toppen kväll! Vi spelade också mycket Yatzy, haha. I slutet av månaden flyttade jag ner till Helsingfors.


I september flyttade jag in i en lägenhet med Anna och Daniella. Lärde känna nya människor och utforskade Helsingfors gator. Åkte också hem ett varv för att min vän Ida hade kommit hem från ett år i USA. Gulis intagning var det också!


Ärligt talat har jag väldigt svårt att komma ihåg mindre händelser. Men detta är iallafall vad jag har dokumenterat. Största händelserna i oktober var nog x3ms 20 års jubileum och Stockholmsresan.

Från november har jag inte mycket bilder. Mina fina vänner kom på besök över min födelsedag, så himla mysigt. Sen hade jag även besök av Konner en helg. Vi också förfest på Fredriksgatan, tydligen.

​Sen nu, december. Firade Finland 100 år. Men mest tagit det lugnt. Jobbat en del via folkhälsan på dagis/eftis, haft skolarbeten och julshopping. Nu är jag hemma och ska fira jul med nära och kära. Sen bär det av till Stockholm för att fira jul med Konner.

0 kommentarer