Tisdag

Åkte till Erika idag, rätt så tidigt. Tänkte åka till parra men vi ångrade oss p.g.a vädret. Så har fotograferat henne här idag och bara chillat, spelat gitarr. Sen åkte vi in till byn för att hämta Jennifer. Åkte hem sen kom även Elin hit. Har kollat Dear John och ätit chips&dipp. Elin åkte och Jennifer och jag sover här inatt.
 
Åker till Vasa imorgon med mamma. Inte dirket för att shoppa men mamma skulle ut på några ärenden, så jag hänger med bara. Torsdag blir det att åka till Umeå med tjejerna, yay! (som alla andra närpesbor,haha) Kommer bli awesome.
0 kommentarer

Forest

0 kommentarer

Jo förresten!

Glömde berätta att jag färgade håret igår. Jag vet inte vad jag skall säga mer än att det ser brunröttgröntlilagrått ut. Va de nån mer färg? -jo säkert..
Har tyvärr ingen bild. Tycker själv inte om det alls. Tycker det är för mörkt. Men jag ville inte bleka det, då mitt hår färdigt är väldigt lessen (slitet). Så jag tog steget och färga det brunt istället. Försökte!
Iallafall inte lika onaturlig färg nu som det knall röda. Utväxten kommer inte vara lika synlig heller. Så jag kmr låta det vara såhär nu en tid innan jag gör nåt mer åt det.
 
0 kommentarer