Eheheh

(bästa rubriken ever)

Nej, men. Tänkte skriva lite om dagen. Skola först då som rullade på i nedförsbacke. Inget negativt med den meningen. Det jag menar är att den har gått snabbt, skoldagen alltså! Efteråt kom Erika hit. Satte oss ner direkt och började spela ,filma, spela,filma, misslyckas, spela..filma. Fick brottomt då vi såg på klockan. Kl. 6 skulle vi ju vara på drillning. Men vi hann tillslut. Medan på drillning lät vi videon laddas upp på youtube. Och nu är den där. Och vi kan nog säga nu direkt att vi kommer att försöka göra mera, bättre videor.
Har också kollat lite delar av Jag saknar dig! Kollade delarna på youtube men så tog det stop vid typ del 6. Den gick inte att kolla inte del 7 heller men del 8. Men jag slutade kolla då. Ville ju inte hoppa över 2 delar, nejnej! Lånar filmen nån gång istället och kollar hela. Blablabla, sånthär intresseklubben antecknar va ? Jaa.
Godnatt!
0 kommentarer

Cover by Linnéa & Erika

Haha, okej. Här är vår första cover.  Men vi höll på att bli galna eftersom antingen jag eller Erika klantade sig i varje videoklipp. Så vi tog detta då tillslut.
6 kommentarer

LänkningHaha, Felicia min käraste. Det var ingen tävling men du ville ju så gärna ha en länking så du ska få det. Och du gissade rätt också.JAAAG! på en bild har du ätt grått och ätt grönt öga och på andra bildin har du klarblåa! :D Får jag en länkning nu tå ja vann tävlingen? ;) hahaha

Kära Amanda lag också märke till det ;) så jag tycker hon också skall få en länkning!
mamamamnduu om 30e Januari 2012:
jag å sååg ju felle -.-


Här får ni era länkar ;) Felicia och Amanda !

¨
Amanda and Felicia
6 kommentarer