Vecka 35

Hej!
Ännu en vecka har passerat. Har ledigt på måndagar också dock så min "helg" är inte över än. Denna helg har varit rätt lugn. I fredags var jag hemma med barnen på kvällen eftersom B och F hade blivit bjudna över på middag hos några vänner. Så jag tog det bara lugnt, kollade tv och gick och lade mig rätt tidigt. 
Igår jobbade jag till ca halv 5 tiden. Lördagar går mest ut på att köra barnen till deras "aktiviteter". Chloe har balettklass på morgonen, medan hon dansar brukar jag gå ut och gå/springa i Wattle park som ligger alldeles brevid. Sen åker vi hem, byter kläder, tar det lugnt, äter lunch och efter det gör vi oss alla klara för svenska skolan (Jag, Charlie och Chloe). Bilturen dit tar ca. 30min. Medan de är där i 2,5h brukar jag gå till Chapel street som är en rätt  känd gata här i Melbourne, där det är mycket liv speciellt om kvällarna. Gatan är fylld av resturanger, barer, caféer, butiker och annat spännande. Så där får jag lätt timmarna att gå. Men igår bestämde jag mig för att besöka Swedish church som ligger nära stället där "svenska skolan" ligger. Så jag gick dit, det är dock inte en kyrka, utan bara ett hus, men ett fint sådant och området var också väldigt fint.
Glada barn som skulle kunnat leka hur länge som helst, hehe ;)
0 kommentarer

St Kilda

Vandrade runt i St Kilda igår ensam. Så skönt att vara vid havet lite.
1 kommentar

Augusti

Försöker så gott jag kan att uppdatera här. Om inte för er som vill läsas skull så för min skull, så att jag har något att se tillbaka på. Nog för att jag kommer ha det även om jag inte skriver. Men att blogga för det lättare att minnas saker sen, som en dagbok.
Har varit här i över 2 månader nu och jag mår bara bra. Jag lever livet här borta! Inga känslor av hemlängtan än så länge. Klart jag saknar mina nära och kära och tänker på dem ofta men jag vet att de finns kvar, vi finns alla under samma himmel. Sen börjar ju mina vänner förflytta sig till platser runt om i världen också så om jag skulle vara hemma skulle jag ändå inte kunna träffa dem, hehe, känns lite bättre att tänka så.
Ja som sagt, livet leker och rullar på. Au pair livet börjar bli en vana och känns inte längre lika "nytt". Jag lär mig dock nya saker nästan varje dag. För att inte tala om det engelska språket, varje dag är som en engelska lektion. Min "familj" vill mig allt väl och ser till att jag mår bra - kunde inte fått bättre värdfamilj!!<3 
 
Har försökt träffa så mycket folk som möjligt och hitta på saker när jag är ledig, för att inte sen känna att jag inte gjort tillräckligt under min tid här.
 
 
0 kommentarer