Mina tankar

Detta hanldar då om framtiden, vad jag ska göra efter grundskolan och efter det.
Det finns så himla mycket jag vill testa på!
Jag har alltid drömt om att få bli någonting inom sjukvården, längre än så tänkte jag inte förrän detta år, då jag blev mer intresserad av sjukdomar av olika slag, jag skulle vilja hjäpa folk med någon sjukdom, specialicera mig inom t.ex. Autism.
Sen finns det ju helt andra tankar på andra sidan hjärnhalvan.
Där dessa ord knuffas runt.
-Fotograf
-Musik
-teater
-utomlansskola
 
Ja, de är ju som väldigt olika allihopa. Men alla är något jag har intresse för. Detta kommer bli svårt, mycket svårt..
0 kommentarer

Take me to your side let me stay on the sidewalk

Skoldagen var som alla andra. Kom hem och tog det lungt till kl. 6 typ då jag börja fixa maten, tortillarullar i ugn, hehe! Gott blev de också, troligen tyckte pappa och brorsan det med. Fortsatte ta det lungt efter det, och nu är jag väldigt törstig så vänta lite...
 
. . .
 
Back on track! haha.
Har prövat klänningen som jag ska ha imorgon också ikväll. Eller ja pröva hela outfiten.
Såå, just nu sitter jag här totally rastlös.
 
Vi hörs!
(gammal bild) R.I.P ♥
0 kommentarer

Varför?

Dagens värld är så enormt utseende fixerad. Varför har det blivit såhär? Alla strävar efter Smala ben, platt mage, tjockt hår, fin hy o.s.v, vi strävar efter det vi kallar perfekt, det tar aldrig slut och alla är ju perfekta på sitt vis. De flesta tjejer sminkar ju sig till skolan, liksom kan inte gå utan smink utanför dörren. Vi studerar varandra för att ha någonting att påpeka. Vi är så hämskt dömande efter utseende. Tjejer klär inte upp sig för killarna utan snarare för sina tjejkompisar. Man måste ha en viss stil för att smälta in och inte bli utstirrad, speciellt i små städer som den jag bor i. Direkt någon kommer med något som vi tycker är utsickande och udda så är det alltid någon som har något att kommentera om det. Folk borde väl få klä sig som de vill!Som '' omg, hur kan hon ha på sig dedär?'' Det är ju som att alla skulle behöva gilla exakt samma klädstil och det skulle ju vara enormt tråkigt, samtidigt blir de flesta riktigt sura på personer som kommer med samma tröja som man själv har, hur är det vi ska ha det egentligen? Flickor som kommer upp i en viss ålder, vi säger nu typ 12 års åldern börjar se omkring sig för att se vad flickorna i sin omgivning har på sig. Och börjar skaffa sig lite kläder i den stilen för att sedan smälta in. Om vi nu skulle jämföra detta med folket som bor i en stor stad är det ju helt annorlunda. Där skulle de inte märka om man skulle komma i något riktigt utstickande. För alla klär sig som de vill och då bryr sig ingen i det! Så borde det vara över allt tycker jag..
Det finns ju människor som går för långt, sätter allt för mycket tid på sitt utseende. Börjar photoshopa bilderna för att sträva efter att se ut som en modell. Men inte är modellerna heller perfekta, de flesta bilderna på modeller är ofta väldigt noga och perfekt redigerade. Inga finnar, rynkor eller blåmärken någon stans.(Om de har tunnt hår till exempel skulle de garanterat hamna att använda en peruk eller löshår). Hyn helt slät och glansig. Jo just så ser vi ju ut också..
 
Det är klart, jag är också påverkad av detta utseende fixerande. Men man borde nog tänka om lite. Alla är ju unika på sitt sätt, sträva efter att var dig själv istället för någon annan.
Har ni tänkt på det? Hur sällan är det inte man ser en lite kruvigare modell?
 
0 kommentarer