Onsdag

Har haft en ganska bra dag faktiskt. Vanlig skoldag, lite annat sista timmen. Stannade i skolan efter att vi slutat eftersom vi hade dans. Var riktigt taggad på att dansa idag, har fått så mycket överlopps energi, eller vad man ska kalla det. Kan inte gå normalt hemma utan jag antingen dansar, springer eller hoppar genom huset, haha fånigt det låter.
 
Torsdag imorgon. Inga speciella planer. Tänkte dra till biblan med Felicia och fixa läxorna, sen åker jag troligtvis till Kevin.
 
Min blogg känns så himla patetisk, haha. Jag skriver typ rakt av det som poppar upp i huvudet, bara vad jag gjort under dagen. Och det börjar bli enformligt. ''skola som vanligt..drillövning här...dansövning där..'' Suck.
Kom gärna med tips på vadf ni vill se mer av. Istället för att jag sitter och skriver en massa bajs här om min tråkiga vardag, någon som läser? Nej det tror jag ej.
 
0 kommentarer

It's fine

 
 
0 kommentarer

Godnatt

Sitter här och kämpar för att hålla mina ögon öppna, haha. Ska dansa imorgon igen, så borde väl sova nu. Har testat syrrans nya penny borad idag och rullat runt i huset. Så himla kul! Ska nog skaffa en till sommaren minsann ;)
Hoppas ni haft en bra fredag. Godnatt.
0 kommentarer