sushi

Idag har vädret igen återgått till sitt vanliga, vill säga mulet och spöregn nu och då. Vi har tagit det mest lungt idag, spelat spel, kört på ett litet ärende och gjort sushi. Så kul att barnen älskar sushi, ingen tvekan om att det var höjpunkten på dagen för oss alla haha.
Mitt balsam var slut märkte jag idag så vi hoppade i bilen, jag och barnen för att köra till chemist warehouse, dit min hostmum tog mig första dagen jag var här. Jag var rätt säker på var det låg, men när vi kom fram så var det tydligen inte rätt. Var tvungen att börja söka på google maps för att hitta dit. Det kom upp att jag kunde välja mellan 2 stycken som låg lika långt bort, ca 2,2km. Nå jag valde det som låg i Box hill. När jag började köra dit kände jag inte alls igen mig, körde fel tusen gånger eftersom jag inte fick på gps:en att prata åt mig medan jag körde så jag var tvungen att köra till sidan konstant för att kolla kartan. Nå efter körande runt runt kom vi fram till slut, men till ett helt annat chemist Wh än vad jag menade. Det var tydligen det andra som jag skulle valt istället, det som låg i Balwyn. Nåja, fick se lite nytt område iallafall. Och jag fick mitt balsam handlat. Bra så!
2 kommentarer

Oh sunny day

Hejsan!
Igår var det soligt ute för en gångs skull, och idag också!! Så vi har försökt ta vara på det fina vädret. Igår hoppade vi på cyklarna och styrde mot "Grandmas park" där barnen fick springa av sig lite energi. Idag cyklade vi till lekparken i Wattle park, jätte stor lekpark, lite längre bort. Barnen klarade av det ändå med sina korta ben, medan jag gick/sprang vid sidan om.
Till lunch fixade jag banana pankakes, som uppskattades väl!
Bil har jag också börjat köra nu, själv dessutom. Det är spännande, speciellt när ratten sitter på fel sida. Och såhär mycket trafik är jag inte van med heller för den delen.
 
 
1 kommentar

beautiful Melbourne

 
0 kommentarer