filmtittande

Har verkligen fastnat i en filmtittar bubbla. Kollar minst 2 filmer i veckan. Det är ju trots allts så mysigt att under en kväll sätta på en film som varar någon timme och bara kopplas bort från verkligheten.
Tänker inte recensera dem grundligt utan bara säga lite kort vad jag tyckte.
Dog Pound handlar om livet i ett fängelse med bara killar. Mycket speciell film, rätt kort. Den var ganska rå och väckte frustreade känslor samt medlidande. 
The kings of summer handlar om två pojkar som tröttnar på sina föräldrars eviga tjat ungefär. Och bestämmer sig för att rymma. Har inte väldigt mycket att säga om denna. Den var helt mysig och rätt rolig.
Man up handlar om en kvinna som hamnar i oväntat trubbel efter en tågresa påväg till sina föräldrar. Inte av den genrén som jag vanligtvis tittar på men denna var faktiskt trevlig. Jag och min syster fick oss många goda skratt.
The way back handlar om en grupp soldater som rymmer från ett arbetsläger under andra världskriget. Mycket spännande och bra film.
Nick&Norahs infinite playlist handlar kort och gott om en komplicerad kärlekshistoria. Helt OK film. Romantisk och rolig. 
Me earl and the dying girl handlar om en pojke som tvingas av sin mamma att umgås med en bekant flicka som har drabbats av cancer. Ganska speciell film enligt mig. Låter enligt titeln som en helt typisk film som handlar om en flicka med cancer. Och ja det var det men den var ändå väligt mysig och sevärd.
6 years handlar om ett ungt par som varit tillsammans i 6 år. Problem uppstår då de inom kort tid slutar collage. Denna film var ingen super höjdare, det hände inte mycket i den men den speglar väl det verkliga livet. Så inte helt pjåkig heller.
Precious handlar om en flicka som blir behandlad väldigt dåligt av sina föräldrar. Hon bor vid ett dåligt område och mår väldigt dåligt. Sorlig men mycket bra film!
 
 
tips
0 kommentarer